plezier voor jong en oud
Praktische info
Verzamelpunt

Praktische info

Hieronder treft u praktische info van A tot Z:

Afval:
De Avondvierdaagse van Nieuwendijk verzoekt alle wandelaars afval niet onderweg langs de route weg te gooien, maar te deponeren in daarvoor bestemde afvalbakken. Op de start- en finishlocatie staan ook plastic afvalbakken om hierin het afval te deponeren.

EHBO:
Tijdens avondvierdaagse is er één EHBO post ingericht in Dorpshuis Tavenu. Deze wordt bemand door de Nieuwendijkse EHBO vereniging. EHBO onderweg nodig? Bel dan het telefoonnummer wat er in het routeboekje staat vermeld. Voor spoedeisende hulp bel dan altijd het alarmnummer 112.

Fietsenstalling:
Op de start- en finishlocatie wordt een fietsenstalling gecreëerd. Graag alle fietsen op deze aangegeven plaats stallen.

Gevonden voorwerpen:
Gevonden voorwerpen kunnen  worden afgegeven bij de start-en finishlocatie. Hier kun je ook terecht om te kijken of er iets van je terug gevonden is.

Parkeren:
Op de start- en finishlocatie kun je niet parkeren. Wel in de omgeving van deze locatie kun je parkeren. i.v.m. De veiligheid van de wandelaars rondom de locatie,
verzoeken wij alle wandelaars zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen.

Toiletten:
Tijdens de Avondvierdaagse van Nieuwendijk kunt u gebruikmaken van de toiletten in Dorpshuis Tavenu. Onderweg zijn geen toiletvoorzieningen gecreëerd.

Verkeersregelaars:
Tijdens de routes bij (gevaarlijke) kruisingen en oversteekplaatsen staan verkeersregelaars voor de veiligheid van de wandelaars. Aan alle wandelaars wordt verplicht om aanwijzingen van deze verkeersregelaars op te volgen.